Hitta ditt egna uttryck med en målarkurs i Vedic Art!

Vill du gå in i måleriets underbara värld och upptäcka ditt egna uttryck, få tillgång till din  skaparkraft och öppna upp ditt inre seende? Frigöra dig från begränsande tankar om att det är svårt att måla, komma igång med ditt måleri eller ”bara” leka och ha kul i målarflödet!

Då är du varmt välkommen till en målarkurs i Vedic Art!

 

 Min väg i måleriets värld Yes

 

Bilder från kurser i Vedic Art

Några röster från kurserna
”Min kreativa dörr har öppnats lite på glänt. Det är inte så svårt att vara kreativ det är ju bara att sätta igång!”

”Behagligt tempo och ledarstil. Det är viktigt för att våga som nybörjare.”

”Jo jag tackar jag vilken underbar da. Nu har jag lärt mig att det är bara att gasa och glömma att man tror att man alltid behöver en ratt.”

 

Vedic Art handlar om att öppna upp den skaparkraft som finns hos alla människor. Vedic Art lär dig inte att måla utan det handlar mer om att hjälpa dig minnas det du redan vet. Precis som fröet som vet hur det ska bli en blomma så har vi  all kunskap som vi behöver inom oss, men vi kan behöva hjälp för att nå fram till den.

A seed is going to be what it is.
A seed of rose is going to be a rose it cannot be a daffodil.
Vedic Art hjälper till att befria dig så att du blir den skapande människa du djupast inne redan är.

Genom Vedic Arts 17 principer och övningar i anslutning till dem stimuleras vår inre skaparkraft, livsglädje och visdom. Att måla är också läkande för kropp och själ. Principerna kan ses som en navigationskarta för att hitta hem i oss själva. Vi leker oss fram bortom krav och prestation på att saker och ting ska se ut på ett speciellt sätt. Att tillåta sig att följa sin egen längtan och inspireras av varandra och av Vedic Arts principer. Vedic Art passar både för dig som är nybörjare och dig som målat mycket.

Principerna bygger på de vediska skrifterna och har utvecklats av konstnären Curt Källman. www.vedicart.com

En grundkurs omfattar 6 dagar. Jag håller kurser i Stockholm och på andra orter där önskemål finns. Kostnaden är 550 kronor inklusive moms per kursdag och deltagare. Fika ingår. Man tar med sitt egna material.

Jag har två sommarkurser i underbara miljöer i Karlskrona 2015.
Den 6 – 11 juli målar vi på unika Skärva herrgård, en inspirerande miljö med byggnader från 1700-talet i en engelsk park vid vattnet. Målarkurs Skärva.
Den 17 – 22 augusti målar vi i Anna Hörjels galleri på charmiga ön Aspö i Karlskrona skärgård.  Målarkurs Aspö


 

LiviLuna för ökat välbefinnande, lekfullhet, skönhet och kärlek.
Tillsammans förändrar vi världen och skapar Paradiset på jorden.